+32 3 331 30 53
+32 9 394 44 48

Positiewissel van 2 zware transformatoren

In de kerncentrale van Doel hebben we 2 transformatoren verwisseld van plaats. Doordat we beschikken over een Habil-machtiging hebben we de toestemming om te werken in een hoogbeveiligde omgeving als dat van Doel. De transformatoren wogen 200 ton en bevonden zich op een site in aanbouw. Een transformator was volledig getest en moest in de plaats van de andere komen. De andere transformator moesten we gewoon aansluiten, nadat we beide van plaats gewisseld hadden.

2 transformatoren verwisseld van plaats

Omdat we niet mochten werken met een kraan moesten we alles doen met een sporensysteem. We hebben dus houten schotten voorzien, stalen rijplaten, sporen en een sleesysteem. Nadat we de transformatoren van plaats hadden verwisseld, hebben we uiteraard de sporen weer weggehaald. En zo hebben we ook deze opdracht foutloos weten uit te voeren.

Meer informatie nodig over een positiewissel van transformatoren?

Kunnen we je ook helpen met een industriële verhuis van een of meerdere machines? Neem gerust contact op met het team van Lifthing. Hier vind je alvast een aantal goede redenen om met Lifthing in zee te gaan.

Details

Sector
Machine producent
Regio
België, Doel
Gewicht
200 ton
Uitgevoerd
2017
We hebben transformatoren verwisseld van plaats in Doel
Contact

Contact info

Lifthing NV Gent

T: +32 (0)9 394 44 48
E: info@lifthing.com

Lifthing NV Antwerpen

T: +32 (0)3 331 30 53
E: info@lifthing.com


Get in touch