+32 3 331 30 53
+32 9 394 44 48

Vervangen industriële luchtgroep in Gent

Een van onze klanten stelde ons de vraag of het vervangen van een industriële luchtgroep tot de mogelijkheden van Lifthing behoorde. Uiteraard, dat soort werk is ons op het lijf geschreven. We hebben alle expertise en materiaal in huis om een dergelijke luchtgroep te vervangen. De luchtgroep bevond zich in een chemisch productiebedrijf in Gent. Vanzelfsprekend mochten we de werkzaamheden in het bedrijf niet hinderen. Daarom hebben we gewacht tot de shutdown van het productiebedrijf om de oude luchtgroep te demonteren. Vervolgens hebben we de nieuwe luchtgroep geplaatst en geïnstalleerd.

Full continu werkregime

Om alles vlot te laten vooruitgaan werkten we in een full continu werkregime. Wat het materiaal betreft, gebruikten we een 100 tons-kraan voor de hijswerken. Voor de interne manipulatie gebruikten we dan weer een 3 tons-hijsportaal. Ons materiaal is trouwens altijd up-to-date.

Vragen over het vervangen van een industriële luchtgroep?

Neem dan zeker contact op met ons. We beantwoorden graag alle vragen over montage en manipulatie, industriële verhuizingen en machinetransport.

Details

Sector
Industrie
Regio
België, Gent
Gewicht
3 ton
Uitgevoerd
2016
vervangen van een industriële luchtgroep
Contact

Contact info

Lifthing NV Gent

T: +32 (0)9 394 44 48
E: info@lifthing.com

Lifthing NV Antwerpen

T: +32 (0)3 331 30 53
E: info@lifthing.com


Get in touch