For all your questions:
info@lifthing.com

+32 3 331 30 53
+32 9 394 44 48

De juiste vorklift voor elke industriële installatie

De vorklift: manusje-van-alles

Of het nu gaat over een industriële verhuizing, de installatie van een nieuwe productielijn of de manipulatie van een machine, heel vaak komt er een vorklift aan te pas. Ze zijn relatief klein, bijzonder wendbaar en gemakkelijk te manoeuvreren. Bij Lifthing hebben we voor elk specifiek project de juiste vorklift zodat de job steeds met zorg wordt uitgevoerd.

Een vorklift op maat van uw project

Bij iedere manipulatie kiezen we op basis van onder andere het gewicht, het zwaartepunt en de lengte van de te manoeuvreren machine welke vorklift het meest geschikt is en of we bijvoorbeeld een korte of een lange vork gebruiken. Ook een vorklift met triplex mast kan soms handig zijn omwille van zijn compactheid en de lage inrijhoogte, gecombineerd met voldoende hoogtebereik. 

Al onze vorkliften zijn elektrisch aangedreven en werken op afstandsbediening,. Dankzij de non-marking banden kunnen we ook overal binnen aan de slag. Op sommige werven zijn die banden verplicht, maar wij verkiezen om er (bijna) standaard mee te werken. Zo laten de vorkliften geen sporen achter en kunnen ze ook in ruimtes met een fragiele vloer worden ingezet.

Hijsen en heffen met een vorklift

De meeste vorkliften zijn bedoeld om te heffen, maar als ze worden gecombineerd met het juiste hijsjuk of hijsarm is hijsen ook perfect mogelijk. Een hijsjuk schuiven we over de vorken, een hijsarm komt in de plaats van de vorken. Al onze vorkliften zijn trouwens standaard gekeurd zodat ze allemaal ook voor het hijsen gebruikt kunnen worden.

Gecertificeerde vorkliftchauffeurs

Al onze vorkliften worden regelmatig gecontroleerd en zijn goed onderhouden. Al onze medewerkers volgen kort na hun aanwerving standaard een doorgedreven IS001 – VCA gecertifieerde opleiding om met een vorklift te kunnen werken. U kunt dat indien gewenst steeds checken in het BeSacc-diplomaregister en in het VCA-boekje dat onze werknemers steeds op zak hebben.

Hebt u een vorklift nodig voor uw machineverplaatsing? Lifthing staat steeds voor u klaar.

Contacteer ons voor al uw liftwerken.

More blog posts