For all your questions:
info@lifthing.com

+32 3 331 30 53
+32 9 394 44 48

Opslag van machines nodig? Lifthing helpt je uit de nood

opslag machines

Heb je een tijdelijke opslag van machines nodig? Dan kan je terecht bij Lifthing. In ons bedrijf, uitstekend gelegen in de haven van Gent, beschikken we over heel veel ruimte om de machines op te slaan, én het nodige materiaal, altijd up-to-date, om alle soorten machines te lossen. We kunnen verschillende exemplaren een tijdelijk onderkomen geven, zowel binnen als buiten. Waarom is soms een tijdelijke opslag van machines nodig? Hieronder vind je aantal redenen. 

Waarom tijdelijke opslag van machines nodig?

Werf nog niet klaar, machines wel

Vorig jaar hebben we 500 m2 machines een tijdelijke plaats gegeven in ons magazijn. De machinefabrikant was klaar met zijn opdracht, de machines waren volledig afgewerkt en klaar om geplaatst en geïnstalleerd te worden in een groot kantoorgebouw. De werf was het enige dat nog niet klaar was. De machines konden dus niet ter plaatse geleverd worden. Uiteindelijk zijn ze bij Lifthing terechtgekomen, we hebben ze tijdelijk gestockeerd en geleverd op het ogenblik dat de werf wel afgewerkt was. Lifthing bevindt zich langs de Ringweg in Mariakerke-Gent. Daar beschikken we over veel ruimte, ook al omdat we alles zo flexibel inplannen. Soms staan onze ruimtes vol, andere keren staat ons bedrijf vrijwel leeg. Alles samen kunnen we zelfs meer dan 500 m2 invullen, het is allemaal een kwestie van organiseren. Bovendien kunnen we de machines zowel buiten als binnen plaatsen, want ook daar hebben we veel ruimte.   

Deelleveringen uit verschillende landen

Nog een reden waarom een klant een tijdelijke opslag van machines nodig heeft: een deellevering uit verschillende landen. Stel je het volgende scenario voor. Drie verschillende leveranciers uit drie verschillende landen leveren drie verschillende machineonderdelen. Een deel komt uit Spanje, een ander uit Noorwegen, nog een ander uit Polen… Dat maakt het vrijwel onhaalbaar om die allemaal samen op één dag op een bepaalde werf geleverd te krijgen. In dat geval laten we alles bij ons leveren en nemen we alle onderdelen mee op de dag van de installatie. We stellen dan de planning op in overleg met de klant, zorgen voor het transport en leveren alles samen af. Het grote voordeel hierbij? De klant heeft geen wachttijden en nooit staat er een vrachtwagenchauffeur zijn tijd te verdoen.

Oude machine tijdelijk onderdak geven

Nog een reden waarom iemand tijdelijke opslag van machines nodig heeft. Een klant beschikt over een verouderde machine en bestelt een nieuwe. De oude machine moet uiteraard plaatsmaken voor de pas aangekochte. De klant wil die oude machine echter graag houden voor reserveonderdelen. Of hij wil die verkopen op de tweedehandsmarkt, maar heeft nog geen geïnteresseerde koper gevonden. Hij wil die dus nog eventjes in zijn bezit houden tot die wel opdaagt. In dat geval kan hij de machines tijdelijk bij Lifthing onderbrengen.

Tijdelijke opslag van machines nodig?

Het is uiteraard niet de bedoeling dat zo’n machines jaren en jaren in de magazijnen van Lifthing blijven staan. Maar ze een tijdelijke opslag bieden gedurende een aantal maanden kan gerust. We rekenen daarvoor een vaste prijs aan per vierkante meter opslag. Hier lees je over een project waarbij we een machine tijdelijk hebben opgeslaan. Tijdelijke opslag nodig? Neem dan gerust contact met ons op.

We kunnen heel wat voor je doen! Verkrijg meer informatie over industriële verhuizingen, machinetransport, montage en manipulatie, machineverplaatsing en transport met de laadkraan.

More blog posts